Goed om te weten


Schilderwerk binnen en buiten

Gosens schilderwerk voor al uw binnen en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om onderhoud werkzaamheden, nieuwbouw of renovatie van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex, Gosens Schilderwerken heeft de vakkennis in huis voor uw opdracht. 


Wij maken gebruik van A-kwaliteit materialen (Sigma Coatings, Boonstoppel) om hiermee perfect en duurzaam schilderwerk te kunnen bieden.


Hebt u schade aan uw schilderwerk door bijvoorbeeld brand of water? Gosens Schilderwerk maakt gebruik van isolerende latex zodat u geen last krijgt van doorslag. En onze uitgebreide offerte en gespecificeerde rekening is in bijna alle gevallen declarabel bij uw verzekering.


Door samen te werken met gerenommeerde schilderbedrijven uit de omgeving kan Gosens Schilderwerken projectmatig werken. Onze werkwijze is planmatig en inzichtelijk. En afspraak is afspraak.


                                                               - Geen klus te groot  -


Kleinschalig onderhoud en stucwerkzaamheden

Gosens schilderwerk biedt een totaal pakket aan werkzaamheden. Mocht blijken dat er timmerwerk (glaslatten, onderdorpel) moet worden vervangen dan kunt u op ons rekenen. Hierdoor hoeft u niet op zoek te gaan naar een ander bedrijf en lopen de werkzaamheden geen vertraging op.


Ook voor stucwerkzaamheden en lichte herstel werkzaamheden van bestaand stucwerk bent u bij Gosens Schilderwerken aan het juiste adres. U loopt geen vertraging op, zit niet nog een keer in de rommel omdat de stukadoor en schilder de werkzaamheden niet op elkaar hebben afgestemd.


Stucwerk kan worden aangebracht ter voorbereiding op het schilderwerk of als ondergrond voor behang.

Daarnaast kunt u kiezen voor spachtelputz. Een sierpleister waarin een korrelstructuur is verwerkt als professionele afwerking van uw wanden. Zowel geschikt voor nieuwbouw als bestaande projecten. Spachtelpuz is leverbaar is verschillende kleuren maar over schilderbaar in iedere gewenste kleur. Het geeft uw wanden een solide (harde) beschermlaag en de meeste vlekken (kinderhandjes) zijn afwasbaar.


                                                                    - Wel zo makkelijk -


Spuitwerk

Naast het traditionele schilderwerk, biedt Gosens Schilderwerken de mogelijkheid aan van airless spuitwerk. Hierbij wordt de verflaag onder luchtdruk gespoten. Dit geeft uw woning of bedrijfspand een zeer glad en streeploos eindresultaat.  Spuitwerk is in alle kleuren mogelijk voor zowel latex (muren, plafonds) als lakken (houtwerk, radiatoren) voor binnen werkzaamheden.


Spuitwerk heeft een hogere productie snelheid als traditioneel schilderwerk maar vraagt wel meer voorbereidingstijd. Het is uitermate geschikt voor nieuwbouw projecten.

Spuitwerk kan worden gebruikt op:

                                                        - Bestaand schilderwerk

                                                        - Metalstud wanden

                                                        - Spack spuitwerk

                                                        - Schuurwerk

                                                        - Spachtelputz

                                                        - systeemplafond


Gevelreiniging / impregneren

Uw bestaande woning reinigen en beschermen? Gosens Schilderwerken reinigt uw gevel van lichte vervuiling (damp uitlaatgas, mos, algen of restanten klimop).  Na het reinigen kan de gevel worden geïmpregneerd zodat deze droger en schoner blijft. Wij maken gebruik van een ademende coating zodat vocht naar buiten blijft afgevoerd terwijl vocht van buiten afparelt op de gevel.  Impregnatie beschermt langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.


Impregneren is geschikt voor bestaande objecten (wel dient er dan altijd eerst gereinigd te worden) als ook nieuwbouw objecten. Daarnaast wordt impregnatie ook gebruikt voor bijvoorbeeld kelders en parkeergarages.


Naast het impregneren met een primer, kunt u ook kiezen voor het schilderen van uw gevel (buitenmuren). Na de reiniging, wordt uw gevel behandeld met een primer en geschilderd in iedere kiesbare kleur met een daarvoor bestemde buiten latex. Gosens Schilderwerken maakt gebruik van A-kwaliteit materialen. Door onze vakkennis en goede materialen, bieden wij u perfect en duurzaam schilderwerk aan voor uw buitengevel.


                                              - Geeft u uw pand de uitstraling die het verdient? -


Behang

Maak snel een ander interieur door gebruik te maken van behang. Behang is trendy en er zijn vele mogelijkheden van modern behang tot barok, met een patroon, streepje of juist uni. Behang is leuk voor decoratie op 1 wand in uw pand of als wandafwerking voor in uw gehele pand. Gosens Schilderwerken kan u adviseren bij de juiste keuze en is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van behang.


Naast traditioneel behang is er ook vliesbehang. Dit wordt ook wel snelbehang genoemd omdat het op de muur wordt aangebracht zonder dat het ingelijmd hoeft te worden en zonder enige wachttijd. De lijm wordt op de muur aangebracht en het behang daarna tegen de muur gedrukt. Dit behang krimpt niet, vlekt niet en vertoont geen blazen. Het is sterker dan papierbehang en tot slot makkelijker te verwijderen (zonder stoom) en laat weinig schade achter na verwijdering.


Naast vliesbehang is er ook glasweefsel / glasvlies behang. Dit behang bestaat volledig uit glasvlies en wordt standaard in wit ongekleurd behang geleverd. Glasweefsel is ook een snelbehang. 

Het glasweefsel behang is overschilderbaar in alle kleuren en leverbaar in verschillende designs en patronen. Het grote voordeel is dat glasweefsel scheuroverbruggend is en daarmee ideaal geschikt voor nieuwe of werkende muren.


                                                - Geen klus te zwaar voor Gosens Schilderwerken -Maar ook voor:


- Decoratieve technieken

- Glas

- Advisering en styling