Mijn bedrijf


De winterschilder geeft een ijskoude korting van 20% !!!


Is uw (bedrijfs)pand toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap.


De winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Particulieren en zakelijke opdrachtgevers vinden hier informatie over de regeling.


Van de 3e week november t/m 3e week maart staan de winterschilders van Gosens Schilderwerken paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerken en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen.


Kies voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijke opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop en slaapkamers etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materiaal. De winterschilder is er voor particulieren, vereniging van eigenaren en bedrijven.


Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% voor binnen- en buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag !